Correction: Reducing phenolic off-flavors through CRISPR-based gene editing of the FDC1 gene in Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus hybrid lager beer yeasts
Autoři:
Stijn Mertens; Brigida Gallone; Jan Steensels; Beatriz Herrera-Malaver; Jeroen Cortebeek; Robbe Nolmans; Veerle Saels; Valmik K. Vyas; Kevin J. Verstrepen
Vyšlo v časopise:
PLoS ONE 14(10)
Kategorie:
Correction
doi: 10.1371/journal.pone.0224525
Zdroje
1. Mertens S, Gallone B, Steensels J, Herrera-Malaver B, Cortebeek J, Nolmans R, et al. (2019) Reducing phenolic off-flavors through CRISPR-based gene editing of the FDC1 gene in Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces eubayanus hybrid lager beer yeasts. PLoS ONE 14(1): e0209124. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0209124 30625138
Článek vyšel v časopise
PLOS One
2019 Číslo 10
- Metamizol jako analgetikum první volby: kdy, pro koho, jak a proč?
- Nedostatek hořčíku se projevuje u stále více lidí
- Není statin jako statin aneb praktický přehled rozdílů jednotlivých molekul
- Doplňky stravy u onkologických pacientů: Co má smysl doporučit a před čím varovat?
- Isoprinosin je bezpečný a účinný v léčbě pacientů s akutní respirační virovou infekcí