Correction: Consumption of rice, acceptability and sensory qualities of fortified rice amongst consumers of social safety net rice in Nepal
Autoři:
Anjana Rai; Macha Raja Maharjan; Helen A. Harris Fry; Parbati K. Chhetri; Purna Chandra Wasti; Naomi M. Saville
Vyšlo v časopise:
PLoS ONE 14(12)
Kategorie:
Correction
doi:
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0227112
Zdroje
1. Rai A, Maharjan MR, Harris Fry HA, Chhetri PK, Wasti PC, Saville NM (2019) Consumption of rice, acceptability and sensory qualities of fortified rice amongst consumers of social safety net rice in Nepal. PLoS ONE 14(10): e0222903. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0222903 31581257
Článek vyšel v časopise
PLOS One
2019 Číslo 12
- Američtí chirurgové umírají častěji na onkologická onemocnění než ostatní lékaři
- Vidoucí nevidoucí, Alzheimer v krvi, obézní gen a emocionální vzpomínky – „jednohubky“ z výzkumu 35/2025
- Ukažte mi, jak kašlete, a já vám řeknu, co vám je
- Jak sebepoškozování dospívajících souvisí se závislostí?
- Vakcinace proti hepatitidě A se nejvíc zanedbala u osob s onemocněním jater
Nejčtenější v tomto čísle
- Methylsulfonylmethane increases osteogenesis and regulates the mineralization of the matrix by transglutaminase 2 in SHED cells
- Oregano powder reduces Streptococcus and increases SCFA concentration in a mixed bacterial culture assay
- Parametric CAD modeling for open source scientific hardware: Comparing OpenSCAD and FreeCAD Python scripts
- The characteristic of patulous eustachian tube patients diagnosed by the JOS diagnostic criteria
Zvyšte si kvalifikaci online z pohodlí domova
Všechny kurzy