Correction: Consumption of rice, acceptability and sensory qualities of fortified rice amongst consumers of social safety net rice in Nepal
Autoři:
Anjana Rai; Macha Raja Maharjan; Helen A. Harris Fry; Parbati K. Chhetri; Purna Chandra Wasti; Naomi M. Saville
Vyšlo v časopise:
PLoS ONE 14(12)
Kategorie:
Correction
doi:
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0227112
Zdroje
1. Rai A, Maharjan MR, Harris Fry HA, Chhetri PK, Wasti PC, Saville NM (2019) Consumption of rice, acceptability and sensory qualities of fortified rice amongst consumers of social safety net rice in Nepal. PLoS ONE 14(10): e0222903. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0222903 31581257
Článek vyšel v časopise
PLOS One
2019 Číslo 12
- Hraje umělá inteligence v medicíně fér?
- Mikrobiom veganů, vegetariánů i všežravců pod drobnohledem − a co z toho plyne?
- „Jednohubky“ z klinického výzkumu – 2025/24
- MUDr. Ondřej Kopecký: Paliativní péče začíná už od stanovení závažné diagnózy
- Jak se na zapojení AI do medicíny dívají její studenti?
Nejčtenější v tomto čísle
- Methylsulfonylmethane increases osteogenesis and regulates the mineralization of the matrix by transglutaminase 2 in SHED cells
- Oregano powder reduces Streptococcus and increases SCFA concentration in a mixed bacterial culture assay
- The characteristic of patulous eustachian tube patients diagnosed by the JOS diagnostic criteria
- Parametric CAD modeling for open source scientific hardware: Comparing OpenSCAD and FreeCAD Python scripts
Zvyšte si kvalifikaci online z pohodlí domova
Eozinofilní zánět a remodelace
nový kurzVšechny kurzy