Correction: Consumption of rice, acceptability and sensory qualities of fortified rice amongst consumers of social safety net rice in Nepal
Autoři:
Anjana Rai; Macha Raja Maharjan; Helen A. Harris Fry; Parbati K. Chhetri; Purna Chandra Wasti; Naomi M. Saville
Vyšlo v časopise:
PLoS ONE 14(12)
Kategorie:
Correction
doi:
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0227112
Zdroje
1. Rai A, Maharjan MR, Harris Fry HA, Chhetri PK, Wasti PC, Saville NM (2019) Consumption of rice, acceptability and sensory qualities of fortified rice amongst consumers of social safety net rice in Nepal. PLoS ONE 14(10): e0222903. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0222903 31581257
Článek vyšel v časopise
PLOS One
2019 Číslo 12
- Když ženám stoupá tlak... aneb proč bychom měli řešit hypertenzi u něžného pohlaví (1. díl)
- Nová metoda slibuje personalizovanou diagnostiku a efektivnější léčbu diabetu
- V čem jsou specifické pacientky ve srovnání s pacienty v nemocnicích?
- Titanové srdce, nádory na vzestupu, rozhodné mozky a mamutí myši – „jednohubky“ z výzkumu 2025/11
- Není statin jako statin aneb praktický přehled rozdílů jednotlivých molekul
Nejčtenější v tomto čísle
- Methylsulfonylmethane increases osteogenesis and regulates the mineralization of the matrix by transglutaminase 2 in SHED cells
- Oregano powder reduces Streptococcus and increases SCFA concentration in a mixed bacterial culture assay
- The characteristic of patulous eustachian tube patients diagnosed by the JOS diagnostic criteria
- Parametric CAD modeling for open source scientific hardware: Comparing OpenSCAD and FreeCAD Python scripts
Zvyšte si kvalifikaci online z pohodlí domova
Současné možnosti léčby obezity
nový kurzVšechny kurzy