Correction: Consumption of rice, acceptability and sensory qualities of fortified rice amongst consumers of social safety net rice in Nepal
Autoři:
Anjana Rai; Macha Raja Maharjan; Helen A. Harris Fry; Parbati K. Chhetri; Purna Chandra Wasti; Naomi M. Saville
Vyšlo v časopise:
PLoS ONE 14(12)
Kategorie:
Correction
doi:
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0227112
Zdroje
1. Rai A, Maharjan MR, Harris Fry HA, Chhetri PK, Wasti PC, Saville NM (2019) Consumption of rice, acceptability and sensory qualities of fortified rice amongst consumers of social safety net rice in Nepal. PLoS ONE 14(10): e0222903. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0222903 31581257
Článek vyšel v časopise
PLOS One
2019 Číslo 12
- Léčba diabetu prochází transformací. Co všechno se mění?
- Karcinomy děložního hrdla a orofaryngu způsobené HPV: Čím a proč se liší – a co to znamená pro praxi?
- CHOPN a OSA – dvojice, která zvedá riziko smrti do 5 let o třetinu
- Barthův syndrom má první schválené léčivo, zatím v USA
- Neuropatie u diabetu: Proč ji nepřehlédnout a kdy myslet i na deficit vitaminů B?
Nejčtenější v tomto čísle
- Methylsulfonylmethane increases osteogenesis and regulates the mineralization of the matrix by transglutaminase 2 in SHED cells
- Oregano powder reduces Streptococcus and increases SCFA concentration in a mixed bacterial culture assay
- Parametric CAD modeling for open source scientific hardware: Comparing OpenSCAD and FreeCAD Python scripts
- The characteristic of patulous eustachian tube patients diagnosed by the JOS diagnostic criteria
Zvyšte si kvalifikaci online z pohodlí domova
Všechny kurzy