Correction: Consumption of rice, acceptability and sensory qualities of fortified rice amongst consumers of social safety net rice in Nepal
Autoři:
Anjana Rai; Macha Raja Maharjan; Helen A. Harris Fry; Parbati K. Chhetri; Purna Chandra Wasti; Naomi M. Saville
Vyšlo v časopise:
PLoS ONE 14(12)
Kategorie:
Correction
doi:
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0227112
Zdroje
1. Rai A, Maharjan MR, Harris Fry HA, Chhetri PK, Wasti PC, Saville NM (2019) Consumption of rice, acceptability and sensory qualities of fortified rice amongst consumers of social safety net rice in Nepal. PLoS ONE 14(10): e0222903. https://doi.org/10.1371/journal.pone.0222903 31581257
Článek vyšel v časopise
PLOS One
2019 Číslo 12
- Manuál pro „pertusový rok“: Jak nákazu poznat, léčit... a jak jí předcházet
- Psst! Neprozrazujte dobré zprávy hned, budete mít víc energie
- Proč se u nás v poslední době tak rozšířila pertuse?
- Metamizol jako analgetikum první volby: kdy, pro koho, jak a proč?
- Není statin jako statin aneb praktický přehled rozdílů jednotlivých molekul
Nejčtenější v tomto čísle
- Methylsulfonylmethane increases osteogenesis and regulates the mineralization of the matrix by transglutaminase 2 in SHED cells
- Oregano powder reduces Streptococcus and increases SCFA concentration in a mixed bacterial culture assay
- Parametric CAD modeling for open source scientific hardware: Comparing OpenSCAD and FreeCAD Python scripts
- The characteristic of patulous eustachian tube patients diagnosed by the JOS diagnostic criteria
Zvyšte si kvalifikaci online z pohodlí domova
Všechny kurzy