Correction: Effects of dietary n-6: n-3 polyunsaturated fatty acid ratios on meat quality, carcass characteristics, tissue fatty acid profiles, and expression of lipogenic genes in growing goats
Autoři:
Mahdi Ebrahimi; Mohamed Ali Rajion; Saeid Jafari; Mohammad Faseleh Jahromi; Ehsan Oskoueian; Awis Qurni Sazili; Yong Meng Goh; Morteza Hosseini Ghaffari
Vyšlo v časopise:
PLoS ONE 14(9)
Kategorie:
Correction
doi:
https://doi.org/10.1371/journal.pone.0222678
Zdroje
1. Ebrahimi M, Rajion MA, Jafari S, Faseleh Jahromi M, Oskoueian E, Qurni Sazili A, et al. (2018) Effects of dietary n-6: n-3 polyunsaturated fatty acid ratios on meat quality, carcass characteristics, tissue fatty acid profiles, and expression of lipogenic genes in growing goats. PLoS ONE 13(8): e0188369. doi: 10.1371/journal.pone.0188369 30067750
Článek vyšel v časopise
PLOS One
2019 Číslo 9
- Proč jsou nemocnice nepřítelem spánku? A jak to změnit?
- Dlouhodobá ketodieta může poškozovat naše orgány
- „Jednohubky“ z klinického výzkumu – 2024/42
- Metamizol jako analgetikum první volby: kdy, pro koho, jak a proč?
- MUDr. Jana Horáková: Remise již dosahujeme u více než 80 % pacientů s myastenií