#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Nová služba HARTMANNHOME doveze pacientům inkontinenční pomůcky z poukazu od lékaře zdarma až domů

20. 4. 2021

Víte, že si vaši pacienti mohou nově objednat předepsané inkontinenční pomůcky MoliCare až domů? Postará se o to nová služba HARTMANNHOME od společnosti HARTMANN-RICO. Službu si mohou pacienti s poukazem od lékaře objednat on-line na webu www.hartmannhome.cz, kde je jednoduchými kroky provede nápověda, nebo zavolat na bezplatnou linku 800 100 150, kde objednávku zadá vyškolený personál.

Komeční sdělení:

Jak služba HARTMANNHOME funguje?

  1. Pacient si připraví svůj poukaz s předepsanými inkontinenčními pomůckami.
  2. Má 2 možnosti objednání:
  3. Do 2–3 pracovních dnů dorazí objednané pomůcky v diskrétním balení, a navíc s dárkem z portfolia HARTMANN.
  4. Uvnitř balení najde pacient předplacenou obálku, do které vloží poukaz, na jehož základě zadával objednávku, a odešle ji zpět do HARTMANNu.
  5. Pokud objednával pomůcky s doplatkem, přijdou pacientovi od HARTMANNu také údaje pro platbu bankovním převodem.

Proč objednávat inkontinenční pomůcky z domova?

Když si odmyslíme otravné tahání objemných a těžkých balíků, pro seniory znamená tento způsob objednávání pomůcek i snížení rizika nákazy koronavirem.

Přesto patří k hlavním výhodám nové služby, že jsou absorpční pomůcky vždy skladem a jejich doprava je zcela zdarma. Ta je navíc rychlá a spolehlivá – při objednání do 12.00 dodá HARTMANN pomůcky obvykle do 2 pracovních dnů. Pro pacienty z menších měst, kde třeba lékárna nebo obchod se zdravotnickými potřebami vůbec není, je HARTMANNHOME v podstatě nejpohodlnějším způsobem vyzvedávání pomůcek z poukazu. V neposlední řadě služba potěší stydlivější pacienty, protože pomůcky vždy dorazí v diskrétním balení.

Jak službu vnímají sami pacienti?

„Bydlím v malé vesničce, do lékárny je daleko, navíc používám francouzské hůlky, i od lékaře mi s nimi musel někdo pomoct. Teď je to paráda, velké díky Vám za tuto službu.“

„Je to úžasná služba; kdybych o ní věděla, využívala bych jí už dávno. Nemusím chodit do lékárny, vše je bezkontaktní, poukaz mi pan doktor oskenoval a poslal e-mailem.“

„Je to pro mne výhodné, protože mám problém s chůzí (chodítko a jsem ZTP), balíky jsou objemné, a tak mi Vaše služba přišla hodně vhod. Děkuji.“

Pokud svým pacientům předepisujete inkontinenční pomůcky MoliCare, doporučte jim objednávání pomůcek z poukazu s HARTMANNHOME. Mohou tím jenom získat.

Zjistěte více o HARTMANNHOME a o tom, jak může pomoci vašim pacientům.



Štítky
Praktické lékařství pro děti a dorost Urologie Gynekologie a porodnictví Geriatrie a gerontologie
Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#