#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Kompletní portfolio zdravotnických prostředků, skvělé ceny a propracovaná logistika = základ pro kvalitní e-shop

29. 5. 2019

Ryze český e-shop se zdravotnickými prostředky ArgoMed poskytuje komplexní služby v oblasti zásobování ambulancím i veterinárním ordinacím, seniorským domům, pečovatelským službám, kosmetickým a laserovým salonům nebo domácnostem.

REKLAMNÍ SDĚLENÍ

Služby pro ordinace, nemocnice i jednotlivce

Požadavky ambulantních pracovišť, soukromých klinik nebo různých pečovatelských zařízení na zdravotnický materiál bývají velmi široké a různorodé: odběrový a obvazový materiál, ošetřovatelské pomůcky, jednorázové nástroje i ochranné pomůcky, dezinfekční materiály a úklidové prostředky (hygienický program)... A protože nedílnou součástí lékařských praxí je také administrativa, uvedené portfolio zdravotnických prostředků je v e-shopu ArgoMed doplněno rovněž o základní kancelářské potřeby.

Dodavatel, který nabízí kompletní škálu zdravotnických prostředků i kvalitní logistiku a zároveň odborné poradenství ke všem výrobkům a materiálům, dokáže zdravotnickým zařízením usnadnit každodenní provoz, komplexní zásobování i práci se skladovými zásobami. Minimální časová zátěž při objednávání je pak pro tato zařízení jedním z klíčových aspektů efektivního provozu.

ArgoMed proto klade důraz na jednoduchý systém objednávek, zákaznickou podporu a rychlou distribuci. Speciální slevy pro ordinace a bonusový program navíc přispívají k dalšímu snižování nákladů, které je (nejen) v oblasti zdravotnictví významným tématem. Aby klienti z řad odborné veřejnosti mohli čerpat tyto slevy a benefity, je nezbytné, aby při registraci zaškrtli políčko „Registrovat se jako lékař“. 

V zákaznickém centru se dbá na odbornost

V době expandujícího internetového maloobchodního trhu je nezbytné, aby dodavatel disponoval pevným zázemím a know-how, jež pro zákazníky představuje důležitou přidanou hodnotu. „Dlouhodobě klademe důraz na kvalitu všech poskytovaných služeb, o čemž svědčí například naše klientské centrum, které zdravotníkům poskytuje odborné konzultace při výběru vhodných produktů. Logistiku usnadňují vlastní sklady a pro rychlou distribuci využíváme desítky vozidel,“ upřesňuje Pavel Hanuš, generální ředitel PROMEDICA PRAHA GROUP, a. s., mateřské společnosti, pod kterou ArgoMed spadá. Kompletní služby a nabídku tohoto plně českého e-shopu naleznete na webové adrese www.argomed.cz.



Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#