#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Inkontinenční pomůcky pro aktivní pacientky

2. 7. 2018

Do portfolia inkontinenčních pomůcek Seni patří výrobky určené nemocným s aktivním životním stylem. U těchto produktů je kladen důraz na spolehlivost, vysokou savost a uživatelský komfort. Inkontinenční vložky Seni Lady jsou určeny ženám s lehkým až středním únikem moči a natahovací kalhotky Seni Active i pro případy střední až těžké inkontinence.

Inkontinenční vložky komfortně a spolehlivě

Inkontinenční vložky Seni Lady ocení pacientky, které vedou aktivní životní styl, a je pro ně tedy výhodné propojení mnoha vlastností inkontinenčních pomůcek v jednom produktu. Základním předpokladem pro pohodlí při každodenních aktivitách je anatomické tvarování vložek. Pomůcky se díky tomu dobře přizpůsobí tělu a spolehlivé uchycení pomocí lepicího proužku zajistí pocit bezpečí.

Vložky Seni Lady jsou prodyšné, ale zároveň vyrobené tak, aby docházelo k neutralizaci zápachu moči (díky antibakteriálnímu superabsorbentu). Pro pacientky je důležitá také vysoká savost, díky níž jsou tyto pomůcky vhodné i pro ženy se středním stupněm inkontinence. Nejmenší inkontinenční vložky Seni Lady Micro mají savost 60 ml, největší Seni Lady Plus 950 ml. Ochranu před protečením zajišťují kromě obsaženého superabsorbentu také boční volánky.

Natahovací kalhotky s antibakteriálním absorbentem

Pro pacienty (ženy i muže), kteří se i přes únik moči snaží žít aktivním životem, jsou vhodnou volbou natahovací kalhotky Seni Active. Dobře se uplatní i v případech střední až těžké inkontinence. Nespornou výhodou těchto kalhotek je dobrá přiléhavost a měkká vnější vrstva, díky níž inkontinenční kalhotky pod oblečením nešustí. Oblékají se jako běžné spodní prádlo a svlékat se mohou buď roztržením bočních švů, nebo obvyklým svlečením.

Pružnou část kalhotek Seni Active tvoří lycra, nikoliv gumičky. Kalhotky jsou jemné, neobsahují latex a vynikají dobrou prodyšností. Okamžitá absorpce moči a neutralizace zápachu pomocí systému Odour Stop zvyšují uživatelský komfort a spolehlivost této pomůcky. Indikátor vlhkosti navíc pomáhá správně načasovat její výměnu.

Absorpční kalhotky Seni Active jsou dostupné ve 4 velikostech podle obvodu pasu – od 55 cm (Super Active Small) až po 160 cm (Super Active Extra Large).

(pak)

Zdroj: www.seni.cz



Štítky
Praktické lékařství pro dospělé Urologie
Partneři sekce
Logo Seni

Nejnovější kurzy
Inkontinence moči
Autoři: MUDr. Barbora Nechanská

Přejít do kurzů
Nejčtenější tento týden Celý článek
Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#