#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

IVF klinika Prague Fertility Centre – základem úspěšné léčby je kombinace špičkové medicíny a empatického přístupu

26. 3. 2024

Prague Fertility Centre je přední evropské centrum asistované reprodukce, které vzniklo v roce 2009 jako odezva na rostoucí zájem párů o individuální přístup a inovativní léčebné postupy. Z těchto důvodů jezdí klienti z celého světa právě do českého hlavního města. Zároveň se jedná o pracoviště vyhledávané špičkovými odborníky, kteří zde chtějí pracovat, kariérně se posouvat a pomáhat párům, jež se potýkají s neplodností.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

„Gynekologii a porodnictví se věnuji od roku 2010. Postupně jsem se více zaměřila na ultrazvukovou diagnostiku. Jsem FMF certifikovaným lékařem pro genetický screening v těhotenství. Klinika je pro mě kvalitním zázemím se špičkovým vybavením a podnětným týmem kolegů. Díky tomu mám možnost se neustále profesně posouvat. Naplňuje mě, když mohu pomoci všem, kteří mnohdy velmi dlouho usilují o založení rodiny,“ uvádí IVF specialistka Prague Fertility Centre MUDr. Michaela Novotná.

Multioborová spolupráce

V každém zdravotnickém zařízení je klíčová spolupráce odborníků napříč obory. Prague Fertility Centre si tuto skutečnost uvědomuje. „Máme kvalitní, kvalifikovaný tým lékařů a embryologů, kteří úzce spolupracují a jsou skvěle sehraní. V mé každodenní práci je pro mě důležitá otevřenost, empatie a informovanost pacientů, aby měli reálná očekávání a cítili odborné vedení i podporu – a to klinika splňuje,“ potvrzuje další z IVF specialistek PFC MUDr. Anna Prjaničniková.

Přednosti PFC v oblasti zaměstnání

  • Důraz na profesní rozvoj a vzdělávání týmu
  • Příjemné pracovní prostředí a týmová kultura
  • Inovativní léčebné postupy
  • Individuální přístup ke klientům (jeden lékař provádí pár celým procesem IVF)
  • Dostupná lokalita v Praze s možností parkování, kousek od stanic metra Vysočanská či Českomoravská
  • Vlastní embryologická laboratoř – jedna z nejpokročilejších v zemi

     


Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#