#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Úvodní slovo


Vyšlo v časopise: Prakt Gyn 2012; 16(Suppl1): 1
Kategorie: Úvodní slovo

Vážené kolegyně, vážení kolegové

s potěšením Vám předkládáme abstrakta XXI. české urogynekologie 2012, která se koná tradičně v prvém čtvrtku prosince a netradičně v Praze. Třicítka odborných sdělení z našich předních pracovišť je reprezentací současného stavu problematiky v naší zemi. Představuje nové pohledy na farmakoterapii mikčních poruch, stěžejní otázky dia­gnostiky zobrazovacími metodami, operativní řešení porodních poranění a celou škálu operačních metod inkontinence a prolapsu pánevních orgánů, včetně zamyšlení nad používáním syntetických implantátů do budoucna. O širokém využívání těchto technik ostatně svědčí přednesená zpráva z Registru operací pomocí implantátů v ČR.

Konferenci pořádáme pod záštitou primátora Hlavního města Prahy doc. MUDr. Bohuslava Svobody, CSc., a děkana 3. LF UK Praha, prof. MUDr. Michala Anděla, DrSc., za což jim patří náš vřelý dík, stejně tak jako vystavovatelům a sponzorům naší konference. Jako každoročně očekáváme vyhlášení Cen urogynekologické společnosti a Ceny za nejzajímavější sdělení.

Děkujeme všem za účast a zejména aktivním účastníkům za odborné příspěvky do předkládaných abstrakt.

S přáním všeho dobrého, zdraví a štěstí v Novém roce 2013 je nám potěšením pozvat Vás na tradiční konferenci XXII. česká urogynekologie 2013, která se bude konat dle zvyklostí 5. prosince roku 2013.

as. MUDr. Jan Zmrhal, CSc.


Štítky
Dětská gynekologie Gynekologie a porodnictví Reprodukční medicína

Článek vyšel v časopise

Praktická gynekologie

Číslo Suppl1

2012 Číslo Suppl1
Nejčtenější tento týden
Nejčtenější v tomto čísle
Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#