#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Oceněná vrtačka Acculan 3Ti mini míří do českých nemocnic


Vyšlo v časopise: Prakt. Lék. 2008; 88(9): 557
Kategorie: Aktuality/zprávy/recenze

Praha: Společnost B. Braun uvádí na trh novou verzi úspěšného bateriového systému – Acculan 3Ti mini. Je určen především pro traumatology a ortopedy pro práci na malých kostech a kloubech, ocení jej ale i plastičtí chirurgové. Acculan 3Ti mini je mladším a menším sourozencem třetí řady bateriových vrtaček a pil Acculan 3Ti , které na našem trhu patřily mezi nejprodávanější systémy loňského roku. Zpětná kompatibilita a snadná modifikovatelnost z něj dělají vhodný pracovní nástroj chirurgů.

Vedle četných funkcí ovšem Acculan 3Ti mini zaujme i originálním zpracováním. Má zaoblený, ergonomický tvar a vyměnitelnou baterii, která je umístěna v těle přístroje tak, že zařízení je skvěle vyvážené a výborně se drží. Díky titanovému povrchu je celý systém navíc velmi odolný a spolehlivý. Nejen díky těmto vlastnostem se Acculan 3Ti mini dočkal skutečně významného ocenění – produkt získal jednu z nejprestižnějších světových cen za design iF Product Design Award.

Tuto cenu každoročně uděluje Mezinárodní fórum pro design v německém Hannoveru. iF Product Design Award je věhlasná mezinárodní soutěž s tradicí sahající až do roku 1953. Více než dvacet mezinárodně respektovaných porotců z řad designérů a podnikatelů vybírá každý rok vítězný produkt ze zhruba dvou tisíc přihlášených výrobků z více než třiceti zemí.

V souladu s naší filozofií vyjádřenou sloganem „Sharing Expertise“ se snažíme pozorně naslouchat přáním a potřebám chirurgů po celém světe,“ vysvětluje MUDr.  Alan Munteanu, obchodní a marketingový manažer chirurgické divize Aesculap společnosti B. Braun Medical. „Chceme přinášet komplexní produkty, které nabídnou po všech stránkách to nejlepší. A Acculan 3Ti mini je spojením jedinečného designu a špičkových funkcí. Získané ocenění je zhodnocením naší snahy a zároveň pro nás znamená i ohromnou výzvu do budoucna.“

Univerzální tělo z titanového povrchu nabízí díky množství nástavců ideální výkon pro vrtání a řezání na menších kostech. V nabídce doplňků se objevuje i RTG transparentní nástavec, nástavec pro DHS/DSC a systém rovněž disponuje oscilačním a tapping módem. Nezanedbatelnou výhodou pro lékaře je i kompatibilita se svým předchůdcem, vrtačkou Acculan 3Ti.

Vedle své obchodní a výrobní činnosti se B. Braun Medical s.r.o. prostřednictvím Aesculap Akademie věnuje vzdělávání zdravotníků a poskytuje široké spektrum konzultačních a servisních služeb. Intenzivně také spolupracuje s lékařskými a sesterskými odbornými spolky.


Štítky
Praktické lékařství pro děti a dorost Praktické lékařství pro dospělé

Článek vyšel v časopise

Praktický lékař

Číslo 9

2008 Číslo 9
Nejčtenější tento týden
Nejčtenější v tomto čísle
Kurzy

Zvyšte si kvalifikaci online z pohodlí domova

Svět praktické medicíny 1/2024 (znalostní test z časopisu)
nový kurz

Koncepce osteologické péče pro gynekology a praktické lékaře
Autoři: MUDr. František Šenk

Sekvenční léčba schizofrenie
Autoři: MUDr. Jana Hořínková

Hypertenze a hypercholesterolémie – synergický efekt léčby
Autoři: prof. MUDr. Hana Rosolová, DrSc.

Význam metforminu pro „udržitelnou“ terapii diabetu
Autoři: prof. MUDr. Milan Kvapil, CSc., MBA

Všechny kurzy
Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#