#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Editorial


Vyšlo v časopise: Otorinolaryngol Foniatr, 71, 2022, No. 4, pp. 195.
Kategorie: Editorial

Vážené kolegyně, vážení kolegové, dámy a pánové,

je mi ctí poděkovat Vám všem jménem časopisu za přízeň v roce 2022, kdy držíte v ruce poslední číslo tohoto ročníku. Věřím, že obsah časopisu i v tomto roce dokázal naplnit očekávání kvalitního periodika pro edukaci nás všech v našem oboru.

Rád bych na tomto místě poděkoval především všem, kteří svou prací časopis tvoří: technickému redaktorovi, sekretářkám, editorskému týmu Care Comm s. r. o., redakční i editorské radě, kolegyním z asociačního managementu a dalším lidem, kteří nám pomáhají. Díky patří každému v týmu vedení časopisu. Nesporně je také nutno zmínit celý výbor Společnosti, který časopis podporuje, a to i v nelehkých časech, kdy jsme svědky cenových změn a turbulentních časů na trhu s energiemi a komoditami, které ovlivnily a bohužel i nadále budou mít vliv na náklady výroby nejen časopisu, ale i jeho distribuce.

Naše zvlášť velké a speciální poděkování patří všem autorům, kteří se rozhodli publikovat právě v našem časopise. Recenzenti jsou pro časopis velice cennou pomoci, proto si považuji za čest poděkovat všem recenzentům, jejichž úloha přispěla ke zkvalitnění časopisu a považuji je i za pomoc především začínajícím autorům. Děkujeme. Jejich práce má pro nás všechny velký význam, protože bychom časopis rádi zařadili zpět do rodiny mezinárodně uznávaných kvalitních odborných periodik. K tomu bychom rádi vyzvali především ty z autorů a pracovišť, kde by mohla být publikována sdělení v anglickém jazyce.

Ano, i v těžkých časech, kdy v Evropě probíhají válečné operace a hrůzy války dopadají na okolní národy a státy stejně jako na nás všechny, plánujeme budoucnost časopisu, rozvoj oboru a lepší budoucnost pro nás všechny. Naději, že špatné a zlé časy skončí, je nutno bránit nejen pro nás, ale i přicházející generace.

Proto bych Vám rád i v těchto pohnutých dobách jménem nás všech popřál klidné a pokojné vánoční svátky a hodně zdraví, naděje a úspěchů v profesním i osobním životě v roce 2023. Nám všem bych popřál navíc další ročník časopisu nejméně stejně kvalitní jako v roce uplynulém.

prof. MUDr. Jaromír Astl, CSc.

vedoucí redaktor časopisu


Štítky
Audiologie a foniatrie Dětská otorinolaryngologie Otorinolaryngologie

Článek vyšel v časopise

Otorinolaryngologie a foniatrie

Číslo 4

2022 Číslo 4
Nejčtenější tento týden
Nejčtenější v tomto čísle
Kurzy

Zvyšte si kvalifikaci online z pohodlí domova

Důležitost adherence při depresivním onemocnění
nový kurz
Autoři: MUDr. Eliška Bartečková, Ph.D.

Svět praktické medicíny 1/2024 (znalostní test z časopisu)

Koncepce osteologické péče pro gynekology a praktické lékaře
Autoři: MUDr. František Šenk

Sekvenční léčba schizofrenie
Autoři: MUDr. Jana Hořínková

Hypertenze a hypercholesterolémie – synergický efekt léčby
Autoři: prof. MUDr. Hana Rosolová, DrSc.

Všechny kurzy
Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#