#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Efektivní nemocnice 2020

20. 7. 2020

Pokud jste v roce 2020 zaměstnancem některé z českých nemocnic, pomozte nám prosím tuto nemocnici ohodnotit vyplněním anonymního dotazníku

Dobrý den Vám přeji vážení kolegové,

zasílám Vám osobní srdečný pozdrav a zároveň si Vám touto cestou dovoluji nabídnout možnost zúčastnit se celostátního průzkumu Nemocnice ČR 2020.

Pokud jste v roce 2020 zaměstnancem některé z českých nemocnic, pomozte nám prosím tuto nemocnici ohodnotit vyplněním anonymního dotazníku:

DOTAZNÍK PRO ZAMĚSTNANCE NEMOCNIC NALEZNETE ZDE:

Možnost zúčastnit se celostátního průzkumu je otevřena od 1. 2. 2020 do 31. 8. 2020.

V případě, že jste již tento dotazník v letošním roce vyplňovali, prosím opakovaně jej nevyplňujte.

Tento celostátní projekt má za cíl oceňovat nemocnice pozitivně vnímané v očích zaměstnanců a pacientů a je zaměřen na jejich bezpečnost a spokojenost v nemocnicích.

Výsledky 15. ročníku celostátního průzkumu Nemocnice ČR 2020 budou představeny na konci listopadu v rámci odborné konference Efektivní nemocnice 2020, kterou realizuje nezisková organizace HealthCare Institute o.p.s. zabývající se zvyšováním kvality a efektivity péče v nemocnicích.

Žebříčky nejlépe hodnocených českých nemocnic a zdravotních pojišťoven pro rok 2020 naleznete na konci listopadu v celostátních médiích a na webových stránkách www.nejlepsi-nemocnice.cz.

Předem děkujeme za Váš čas i ochotu podílet se na zvyšování kvality poskytované zdravotní péče v českých nemocnicích.

Zároveň si Vás dovolujeme srdečně pozvat na odbornou konferenci „Efektivní nemocnice 2020 – Strategie zdravotních pojišťoven a nemocnic“, která se bude konat ve dnech 24. – 25.11.2020 v Clarion Congress Hotel Prague - Vysočany. Prosíme o zarezervování Vašeho času v těchto dnech.

NOVINKA: 10 měsíců před aktuálními parlamentními volbami jsme speciálně pro tento rok do programu odborné konference zařadili nový diskusní blok s názvem DISKUSE MINISTRA ZDRAVOTNICTVÍ, STÍNOVÝCH MINISTRŮ A ODBORNÍKŮ VE ZDRAVOTNICTVÍ, kde vystoupí ministr zdravotnictví Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch, MHA, stínoví ministři a odborníci ve zdravotnictví, kteří se budou zamýšlet nad aktuálními tématy, jako je například financování, budoucnost a strategie českého zdravotnictví.

PROGRAM 2020: Aktuálně intenzivně připravujeme letošní ročník odborné konference „Efektivní nemocnice 2020 - Strategie zdravotních pojišťoven a nemocnic“. Zde naleznete program konference.

REGISTRACE: Registrovat se na odbornou konferenci můžete již nyní. Více informací naleznete zde

POZVÁNKA NA SPOLEČENSKÝ VEČER: Dovolujeme si Vás srdečně pozvat také na společenský večer, který se bude konat v úterý dne 24.11.2020 od 18:00.

Budeme se těšit na setkání s Vámi.
S pozdravem a přáním pěkného dne

Lenka Lunkmoss Černíková
výkonná ředitelka



Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#