#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Asistenční služba OZP – konzultace s lékařem 24/7

13. 9. 2022

Oborová zdravotní pojišťovna (OZP) pečuje o zdraví svých klientů již 30 let. Svým inovativním přístupem přináší moderní, snadné a komfortní prostředky jak v komunikaci, tak i v nabídce svých služeb. Stěžejním nástrojem pro OZP je aplikace VITAKARTA. Jejím uživatelům, pojištěncům OZP, je v režimu 24/7 k dispozici Asistenční služba, která má primárně za úkol zajistit dostupnost zdravotní péče a poskytnout konzultace ohledně zdravotních potíží.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

   

Možnost poradit se online i telefonicky

Přístup k Asistenční službě online mají pojištěnci OZP po snadné registraci do aplikace VITAKARTA, která je dostupná prostřednictvím internetového prohlížeče nebo si ji lze zdarma stáhnout i do chytrého zařízení, například telefonu. Po přihlášení ke svému účtu už potom pojištěnci stačí pouze v nastavené nabídce zvolit benefit „prémiové služby“ a vybrat si z uvedených možností. Asistenční služba je dostupná také na telefonu 844 111 000, případně přes kontaktní formulář na webu www.ozp.cz.

Asistenční služba OZP ročně vyřizuje více než 10 tisíc požadavků. Poskytuje nejenom odbornou konzultaci 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, ale i lidský přístup, který je při řešení zdravotních obtíží nepostradatelný. Je však důležité připomenout, že nenahrazuje zdravotnickou záchrannou službu! V případě akutních potíží je třeba vždy volat linku 155 či 112.

Odpověď do 6 hodin

Pro zaslání písemného dotazu ohledně zdravotních potíží lze využít Online medicínskou poradnu. Tu pro OZP zajišťuje společnost uLékaře.cz. Odpověď od praktického lékaře klient obdrží do 6 hodin, následující vyjádření od specialisty do 48 hodin, a to i o víkendech nebo během státních svátků. Prostřednictvím Online medicínské poradny se lze k lékaři také rovnou objednat na vyšetření.

Péče o zdraví online

K dalším prémiovým službám v aplikaci VITAKARTA patří například i konzultace k potenciálním interakcím užívaných léků, objednání dopravní zdravotní služby nebo vyhodnocení křivky EKG pořízené chytrými hodinkami s CE certifikací, na které OZP ve VITAKARTĚ přispívá až do výše 10 000 Kč.

Aplikace VITAKARTA je plná benefitů a služeb s možností spravovat vše online. Snadné je i čerpání příspěvků v rámci více než 50 programů. S VITAKARTOU má klient nepřetržitě pod kontrolou rovněž přehled úhrad za poskytnutou zdravotní péči nebo informace k preventivním prohlídkám. K dispozici je elektronická verze průkazu pojištěnce.

Více informací: www.ozp.cz

(ozp)



Štítky
Praktické lékařství pro děti a dorost Praktické lékařství pro dospělé
Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#