#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Vybavte se na cesty novou mobilní aplikací

14. 5. 2019

ERV Evropská pojišťovna se rozhodla nejen svým klientům více zpříjemnit cestování. Pomocí jednoduché mobilní aplikace tak můžete cestovat bez karty pojištěnce, s veškerými údaji na jednom místě.

Novou mobilní aplikaci Moje Evropská si může stáhnout každý. I bez registrace pojištění má pro cestovatele několik nesporných výhod:

  • Pokud v zahraničí potřebujete pomoc – pomocí tlačítka rychlého kontaktu ihned voláte nebo vám naopak zavolá asistenční služba (služba zpětného volání je k dispozici pouze klientům, kteří si zaregistrují své celoroční pojištění MultiTrip).
  • Nemusíte s sebou nosit kartu pojištěnce – v  mobilu najdete informace o pojistce i rozsah a limity pojištění.
  • Důležité dokumenty jsou bezpečně na jednom místě – takzvaný trezor dokumentů umožňuje pod heslem uložit si kopie cestovních dokladů, letenek nebo třeba účtů z nemocnice. K dokumentům má přístup pouze klient z mobilního telefonu, v rámci bezpečnosti nejsou fotky dokumentů ani ve fotogalerii.

Praktický rádce na cesty

V aplikaci najdete mimo jiné praktické rady před samotnou cestou, během ní i po návratu. Její součástí je neustále aktualizovaný seznam rizikových oblastí nebo zjednodušené pojistné podmínky.

Najdete v ní také nejčastější dotazy k pojištění, klienti ERV Evropské, kteří využívají celoroční cestovní pojištění MultiTrip, navíc najdou v mobilu údaje o rozsahu svého pojištění i pojištění dalších rodinných příslušníků.

Stáhnout si ji můžete v GooglePlay nebo v AppStore.

Get it on Google Play         



Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#