#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Medicína – poslání, nebo povolání?

16. 1. 2023

NA KŮŽI SOUČASNÉ MEDICÍNĚ – DÍL 7: Jak vzniká nerovnováha mezi profesním a soukromým životem lékařů, jak přispívá k rozvoji syndromu vyhoření? Hosty dalšího podcastu ze série meditalks+ jsou prof. MUDr. Petra Tesařová, CSc., a Mgr. Dalibor Špok, Ph.D.

Naše podcasty MeDiTalks společně s videopodcasty zaměřenými na onkologickou problematiku naleznete také na stránkách České onkologické společnosti ČLS JEP:

https://www.linkos.cz/ceska-onkologicka-spolecnost-cls-jep/onkologicky-videopodcast

V návaznosti na náš nejposlouchanější díl o syndromu vyhoření jsme připravili sérii podcastů, která půjde ke kořenům tohoto mezi lékaři hojně rozšířeného fenoménu. V jejím prvním dílu se zaměřujeme na to, jak vzniká nerovnováha mezi profesním a soukromým životem lékařů, jak přispívá k rozvoji syndromu vyhoření, a také jak mohou deziluze během kariéry posloužit nikoliv coby brzda, ale naopak jako příležitost pro osobní růst. Svou celoživotní zkušenost se s námi rozhodla sdílet klinická onkoložka a přednostka Ústavu radiační onkologie 1. LF UK a FN Bulovka prof. MUDr. Petra Tesařová, CSc., a téma okomentoval psycholog a zakladatel webu o kariérním poradenství EtLabora.cz Mgr. Dalibor Špok, Ph.D. 

Poslechnout podcast na Spotify      Poslechnout podcast na Apple Podcast

Medicína – poslání, nebo povolání?

proLékaře.cz

Stáhnout zvukovou stopu.

NA KŮŽI SOUČASNÉ MEDICÍNĚ – DÍL 7: V návaznosti na náš nejposlouchanější díl o syndromu vyhoření jsme připravili sérii podcastů, která půjde ke kořenům tohoto mezi lékaři hojně rozšířeného fenoménu. V jejím prvním dílu se zaměřujeme mimo jiné na to, jak vzniká nerovnováha mezi profesním a soukromým životem lékařů, jak přispívá k rozvoji syndromu vyhoření, ale i na to, jak mohou deziluze během kariéry posloužit nikoliv coby brzda, ale naopak jako příležitost pro osobní růst. Svou celoživotní zkušenost se s námi rozhodla sdílet klinická onkoložka a přednostka Ústavu radiační onkologie 1. LF UK a FN Bulovka prof. MUDr. Petra Tesařová, CSc., a téma okomentoval psycholog a zakladatel webu o kariérním poradenství EtLabora.cz Mgr. Dalibor Špok, Ph.D.

Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#