#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

VIDEOPODCAST: Hraje mikrobiom roli v onkologii? Ano − a i tam, kde byste to nečekali

1. 2. 2023

TAJEMSTVÍ MIKROBIOMU − DÍL 2: V dalším pokračování našeho seriálu videopodcastů věnovaných hojně diskutovanému tématu mikrobiomu jsme se zaměřili na jeho význam v onkologii. V rozhovoru s klinickou onkoložkou a přednostkou Ústavu radiační onkologie 1. LF UK a FN Bulovka prof. MUDr. Petrou Tesařovou, CSc., si povídáme mimo jiné o tom, proč se onkologický výzkum začal problematikou mikrobiomu více zabývat teprve v posledních letech, co je největší výzvou v této oblasti a jak souvisí s výskytem i těch typů karcinomů, u kterých byste to možná nečekali.

Naše podcasty meditalks+ společně s videopodcasty zaměřenými na onkologickou problematiku naleznete také na stránkách České onkologické společnosti ČLS JEP:

https://www.linkos.cz/ceska-onkologicka-spolecnost-cls-jep/onkologicky-videopodcast

Poslechnout podcast na Spotify      Poslechnout podcast na Apple Podcast

Stáhnout zvukovou stopu.

TAJEMSTVÍ MIKROBIOMU − 2. DÍL: V dalším pokračování našeho seriálu videopodcastů věnovaných hojně diskutovanému tématu mikrobiomu jsme se zaměřili na jeho význam v onkologii. V rozhovoru s klinickou onkoložkou a přednostkou Ústavu radiační onkologie 1. LF UK a FN Bulovka prof. MUDr. Petrou Tesařovou, CSc., si povídáme mimo jiné o tom, proč se onkologický výzkum začal problematikou mikrobiomu více zabývat teprve v posledních letech, co je největší výzvou v této oblasti a jak souvisí s výskytem i těch typů karcinomů, u kterých byste to možná nečekali.

Kurzy Podcasty Doporučená témata Časopisy
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#