#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Editorial


Published in: Otorinolaryngol Foniatr, 73, 2024, No. 1, pp. 7.
Category: Editorial

Vážené kolegyně, kolegové, milé čtenářky a čtenáři,

rok 2024 je již 73. rokem, kdy vychází časopis Otorinolaryngologie a foniatrie. Tento rok očekáváme s nadějí, že se vám všem povede lépe, že se vám naplní vaše očekávání a sny, a to jak v soukromém, tak i pracovním životě. Možná více než kdy před tím si však přejeme zdraví pro sebe, své bližní a pro naše pacienty. Překonali jsme ve svých životech mnohé překážky, překonali jsme epidemii covidu-19, i když se k ní budeme pravděpodobně vracet u našich nemocných. Přicházejí nové výzvy, černý kašel, záškrt a celá řada dalších onemocnění u našich pacientů, která jsou výzvou pro vzdělávání se, oprášení znalostí našich učitelů či otců oboru a znalostí medicíny ve své bohatosti a pestrosti.

V letošním roce jsme v časopise připravili novou koncepci struktury časopisu. Tato změna si vyžaduje přípravu, a tak se poprvé s touto změnou potkáte v čísle 3. Jako vedoucí redaktor se těším, ale jsem i pln nejistoty, zda a jak vás tato změna osloví.

Vážené kolegyně a kolegové, přeji vám mnoho zdraví, hodně úspěchů na 10. česko-slovenskom kongrese otorinolaryngológie a chirurgie hlavy a krku, na 85. kongresu České společnosti otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku ČLS JEP, na 70. kongrese Slovenskej spoločnosti pre otorinolaryngológiu a chirurgiu hlavy a krku, ale také na 4. stretnutí Slovenskej spoločnosti pre chirurgiu štítnej a prištítnej žľazy.

 

prof. MUDr. Jaromír Astl, CSc.
vedoucí redaktor


Labels
Audiology Paediatric ENT ENT (Otorhinolaryngology)
Login
Forgotten password

Enter the email address that you registered with. We will send you instructions on how to set a new password.

Login

Don‘t have an account?  Create new account

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#