#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Overview of Current Changes in Alcohol Contents of Beers Produced in theCzech Republic


Authors: M. Hirt 8;  E. Čechová 3;  J. Fialka 4;  P. Hottmar 5;  S. Loyka 6;  J. Mráz 8;  V. Sekyra 2;  K. Schneller 8;  R. Útrata 7;  F. Vorel 2;  J. Zikmund 1
Authors‘ workplace: Ústav soudního lékařství Záchranné služby hl. m. Prahy, přednosta prim. MUDr. Michal Beran2 Soudnělékařské oddělení Nemocnice, České Budějovice, přednosta prim. MUDr. František Vorel, CSc. 3 Ústav soudního lékařství Lékařské fakulty UK, Plzeň, přednosta d 1
Published in: Čes.-slov. Patol., , 1999, No. 4, p. 47-54
Category:

Overview

Paper concerns the alcohol contents of beer now produced. The previous and contemporary waysof beer signing as well as a complete list of beer sorts produced in the Czech Republic is presen-ted.

Key words:
alcohol concentration - beer - alcohol beveradges - balance counts

Full text is not available online.
If interested in a scan of this journal, contact NTO ČLS JEP.

Labels
Anatomical pathology Forensic medical examiner Toxicology
Login
Forgotten password

Enter the email address that you registered with. We will send you instructions on how to set a new password.

Login

Don‘t have an account?  Create new account

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#