#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Doc. MUDr. Monika Kneidlová, CSc. – blahopřání k 75. narozeninám


: Pracov. Lék., 71, 2019, No. 1-2, s. 41.
: Personal News

Dne 18. 2. 2019 se při plném pracovním nasazení dožila věku 75 let paní doc. MUDr. Monika Kneidlová, CSc. V letošním roce oslavila také výročí 50 let práce na fakultě, která nyní nese název 3. lékařská fakulta Univerzity Karlovy. A je tomu právě 25 let, kdy byla ustanovena zástupkyní přednosty Kliniky pracovního a cestovního lékařství pro problematiku výuky, organizace studia a vědecké práce.


Paní doc. MUDr. Monika Kneidlová, CSc., je autorkou velkého množství odborných prací uveřejněných v našich i zahraničních lékařských časopisech, spoluautorkou učebnic, přednášela jako zástupkyně řady institucí u nás i v zahraničí, podílela se na koncipování a prosazování oboru pracovní lékařství. Její zásluhy o rozvoj i současnou podobu oboru pracovní lékařství jsou nesmírné a nezapomenutelné. Její celoživotní práce na akademické půdě byla letos oceněna i udělením medaile 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy, která je udělována jenom těm nejvýznamnějším a nejpřínosnějším akademickým pracovníkům.

Je dobrou zprávou pro obor pracovní lékařství, že paní doc. MUDr. Monika Kneidlová, CSc., ještě neodchází do důchodu a bude své znalosti, zkušenosti a odborné i lidské postoje nadále předávat svým studentům, spolupracovníkům i jiným lékařům. Do příštích let přejme paní docentce Kneidlové mnoho dalších pracovních i životních úspěchů i pevné zdraví a tvůrčí optimistický životní elán, který byl pro její práci vždy typický.

doc. MUDr. Evžen Hrnčíř, CSc., MBA


Labels
Hygiene and epidemiology Hyperbaric medicine Occupational medicine
Login
Forgotten password

Enter the email address that you registered with. We will send you instructions on how to set a new password.

Login

Don‘t have an account?  Create new account

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#