#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Editorial


Published in: Otorinolaryngol Foniatr, 71, 2022, No. 4, pp. 195.
Category: Editorial

Vážené kolegyně, vážení kolegové, dámy a pánové,

je mi ctí poděkovat Vám všem jménem časopisu za přízeň v roce 2022, kdy držíte v ruce poslední číslo tohoto ročníku. Věřím, že obsah časopisu i v tomto roce dokázal naplnit očekávání kvalitního periodika pro edukaci nás všech v našem oboru.

Rád bych na tomto místě poděkoval především všem, kteří svou prací časopis tvoří: technickému redaktorovi, sekretářkám, editorskému týmu Care Comm s. r. o., redakční i editorské radě, kolegyním z asociačního managementu a dalším lidem, kteří nám pomáhají. Díky patří každému v týmu vedení časopisu. Nesporně je také nutno zmínit celý výbor Společnosti, který časopis podporuje, a to i v nelehkých časech, kdy jsme svědky cenových změn a turbulentních časů na trhu s energiemi a komoditami, které ovlivnily a bohužel i nadále budou mít vliv na náklady výroby nejen časopisu, ale i jeho distribuce.

Naše zvlášť velké a speciální poděkování patří všem autorům, kteří se rozhodli publikovat právě v našem časopise. Recenzenti jsou pro časopis velice cennou pomoci, proto si považuji za čest poděkovat všem recenzentům, jejichž úloha přispěla ke zkvalitnění časopisu a považuji je i za pomoc především začínajícím autorům. Děkujeme. Jejich práce má pro nás všechny velký význam, protože bychom časopis rádi zařadili zpět do rodiny mezinárodně uznávaných kvalitních odborných periodik. K tomu bychom rádi vyzvali především ty z autorů a pracovišť, kde by mohla být publikována sdělení v anglickém jazyce.

Ano, i v těžkých časech, kdy v Evropě probíhají válečné operace a hrůzy války dopadají na okolní národy a státy stejně jako na nás všechny, plánujeme budoucnost časopisu, rozvoj oboru a lepší budoucnost pro nás všechny. Naději, že špatné a zlé časy skončí, je nutno bránit nejen pro nás, ale i přicházející generace.

Proto bych Vám rád i v těchto pohnutých dobách jménem nás všech popřál klidné a pokojné vánoční svátky a hodně zdraví, naděje a úspěchů v profesním i osobním životě v roce 2023. Nám všem bych popřál navíc další ročník časopisu nejméně stejně kvalitní jako v roce uplynulém.

prof. MUDr. Jaromír Astl, CSc.

vedoucí redaktor časopisu


Labels
Audiology Paediatric ENT ENT (Otorhinolaryngology)
Login
Forgotten password

Enter the email address that you registered with. We will send you instructions on how to set a new password.

Login

Don‘t have an account?  Create new account

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#